• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Bøger og materiale til hjemmeskole - barn 6 år i 0. klasse

Bøger og materiale til hjemmeskole – barn 9 år i 3. klasse

Der er forskelligt materiale jeg bruger i denne hjemmeskole, som jeg rigtig gerne vil dele med jer, hvis I skulle mangle inspiration til jeres egen lille hjemmeskole. Jeg har haft min mor med på råd i valg af materiale – hun er folkeskolelærer med +40 års erfaring og så er hun uddannet læsevejleder, hvilket har været kæmpe lækkert og nemt at have i baghånden, da jeg skulle planlægge undervisning for pigerne. Her viser jeg det materiale jeg har brugt til Kornelia:

Fra skolen: 

Trix 3B
Trix træningshæfte 3
Matematikfessor.dk – der skal selv findes opgaver at lave, vi har primært brugt Supertræner.
Vi træner klokken – kopiark til 3. klasse
Muzzy English – kopiark

Ting jeg selv har suppleret med:

Dansk:
Min fjerde danskbog – de vigtigste begreber i grammatik
g-bogen – grammatik, tillægsord, udsagnsord, grundled og kryds/bolle i simple sætninger.

Engelsk:
NEW Let’s do it, step 4 – skriftligt arbejde med introduktion og øvelser til grammatiske emner, herunder udsagnsordenes bøjning i nutid og datid, tillægsord, navneord, stedord, bindeord og forholdsord.

Spil: (primært til matematik)
UNO
Yatzy
Crystal Growing Experimental Kit 4M – vi skal bruge det til et forsøg, hvor vi sammen med pigerne skal forsøge at lave krystaller.
Shut the Box/Tric Trac – klassisk spil med terninger, hvor der skal laves kombinationer med tallene 1-12.

iPad/computer – spil og apps vi bruger:
Osmo – her bruger vi Numbers, Tangram, Coding, Words, Creative Kit og en ekstra base, så begge piger kan spille på samme tid.
Muzzyclub.com – øvelser der passer til kopiark fra skolen.

Bøger:
Vildheks bøgerne af Lene Kaaberbøl
Iqbal Farooq bøgerne af Manu Sareen
Bærfolket af Lene Kaaberbøl
Lyd- og e-bøger på Bookmate

Lige nu går jeg og venter på at min nyeste køb ankommer med posten. Jeg har købt de sejeste færdigtrykte skolecirkler hos Leg&Lektie. Materialet er fra 0.-10. klasse, så jeg håber at jeg får rigtig meget glæde af dem de næste mange år, til både Leonora og Kornelia.

Du kan se meget mere på Instagram, hvor jeg har gemt et højdepunkt der hedder “Hjemmeskole”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bøger og materiale til hjemmeskole - barn 6 år i 0. klasse