• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Bøger og materiale til hjemmeskole - barn 9 år i 3. klasse

Går du ud? Ser du andre mennesker?

Vi er heldige. Vi har haft mulighed for at drøne direkte op i sommerhuset, da Danmark blev lukket ned og jeg havde lukket dagplejen torsdag eftermiddag. Pigerne og jeg lynpakkede det mest nødvendige og smuttede afsted. Martin hentede vi lørdag eftermiddag, da han havde nogle ting han skulle have afviklet, før han kunne komme afsted.

Jeg havde et par virkelig hyggelige dage med pigerne, hvor vi slappede af, legede, så tv, gik ture og forberedte os på at det var her vi skulle være de næste mange dage. Det er gået over al forventning med pigerne – de glæder sig til at komme i skole igen og se deres venner, men de hygger sig rigtig meget sammen. De skændes, diskuterer og er ved at rive hovedet af hinanden, men det kan nærmest også tælles på én hånd, hvor mange minutter de har været fra hinanden, siden onsdag, hvor de havde sidste skoledag og dermed så andre børn.

Det er ikke fordi vi ikke har prøvet at skille dem lidt ad, for at give dem en pause, men de vil virkelige gerne være sammen. Lege, læse, gå ture, se tv, spille og bare være sammen, så det er jo uundgåeligt for dem ikke at ramle sammen engang imellem. Det er helt okay med os, for de kan godt finde tilbage på sporet igen, nogle gange med vores hjælp, men det er selvfølgelig også fint.

Hver dag, mindst et par gange om dagen, ser jeg vores nabo. I døråbningen med et par meter mellem os – hun får aftensmad fra os hver dag, nogle gange nybagte boller om morgenen og jeg handler for hende. Jeg synes det er rigtig dejligt at jeg hver dag lige får set om hun er okay. Det har hendes to døtre også givet udtryk for, at de er meget glade for. Jeg ser det som en selvfølge at vi skal hjælpe hinanden, så det er meget naturligt for mig at træde til, når der bor en 83-årig dame alene inde ved siden af os, når hendes familie bor meget langt væk og ikek lige kan komme herop hver dag.

Vi går ture ved havet, i skoven og er meget ude i haven, men ellers er vi kun nede for at handle det mest nødvendige. Eller det er jo kun enten Martin eller jeg der er afsted. Og det er med zigzag mellem andre mennesker og med stor afstand. Det eneste vi kan være bekendt!

1 kommentar

  • Dejlig indlæg – søstre er det bedste man kan have, som børn – også selvom diskussionerne regnede, ville vi partout også hænge sammen som ærtehalm, da vi kom et par år op i folkeskolealderen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bøger og materiale til hjemmeskole - barn 9 år i 3. klasse