• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Fokus på børnene, men husker du dig selv?

Tilbage til papiret

Jeg har tidligere lavet bullet journal, men til sidst fik jeg det ikke gjort fordi jeg simpelthen blev alt for perfektionistisk med det. Jeg synes ikke siderne blev pæne nok, da mine tegneevner ikke ligefrem kan noget. Som helst faktisk. Nu er det så blevet rigtig populært med bullet journal, så der findes rigtig meget inspiration rundt omkring, hvorfor jeg igen har fået mod på at få lavet mig en bog. Den skal bruges på at skabe overblik. Skabe et fokus for mig. Måske ikke noget jeg kommer til at bruge som en kalender, men mere som en dagbog.

For et par minutter siden fik jeg bestilt en ny bullet journal, nogle lækre tuscher og pencils herop til sommerhuset, så jeg kan gå i gang så hurtigt som muligt. Så håber jeg på at de næste uger kan give mig mulighed for at få skabt nogle gode rutiner i det, så jeg får bogen brugt, når hverdagen starter igen.

I forhold til min kalender, så er det blevet en vane for mig at bruge den på min telefon, da den er 100% synkroniseret med Martins, så der ikke går aftaler tabt i det analoge liv. Jeg elsker ideen om en fysisk kalender, men det fungerer bare bedst at den er digital, da jeg ellers ikke har et overblik i en ret presset hverdag med to meget forskellige kalendre.

Min plan med en bullet journal er derimod at jeg vil bruge den som en logbog/dagbog. Vil kun lave sider med de 12 måneder, hvor jeg har et overblik over ferier og ting jeg gerne vil nå for mig selv. Ikke som planlægning ift aftaler, men noget jeg på dags-, uge- og månedsbasis vil gøre for mig selv. Lister og noter over bøger, film, podcast, serier jeg gerne vil se/høre. Det skal være bucketliste, taknemmelighedskalender, drømme og alt muligt for mig. Kun mig!

Jeg vil igang igen, da jeg er helt sikker på at det er et godt redskab for mig der ELSKER lister, da de er med til at give mig overblik og dermed overskud til alt det sjove. Det bliver hyggeligt, når mine nye ting kommer. Vil selvfølgelig dele de ting jeg synes passer ind herinde..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fokus på børnene, men husker du dig selv?