• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Tilbage til papiret

Træningsgarderoben

[reklame for Hunkemöller]
Jeg har i længere tid været på jagt efter nyt lækkert træningstøj der har en pasform og kvalitet jeg orker. Jeg vil kun have træningstøj der er rart at have på og det har jeg fundet ud af at jeg kan finde i Hunkemöller. Kæmpe fedt!! Der er ikke noget værre en bukser der strammer eller er for løse, så jeg skal bruge kræfter på at få bugt med det ubehagelige ved at have for stramme bukser på eller på hele tiden at sørge for de ikke falder ned, hvis de er for store. Hverken det ene eller andet gør at jeg har svært ved at fokusere på min træning/løb og jeg kan hurtigt mærke at jeg er bagud fra start. Men nu til en fed opdagelse 👏🏼

Jeg har 100% fundet ud af, hvilken sports Bh jeg skal have, da den lever op til alle mine krav til sådan en. Når man kommer op i min størrelse kræver bare mere støtte. Derudover vil jeg også have fingre i et par højtaljede træningsleggings derfra. Der er mega fede ting i deres kategori med træningstøj – tjek det ud..

psst.. hold øje med members days på deres hjemmeside – der er en del at spare.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tilbage til papiret