Aftensmad – alene hjemme

I aften var jeg alene hjemme (læs: med Kornelia selvfølgelig!) og jeg har hygget mig med min datter.. hun har været i super godt humør, men nægtet at sove.. Til sidst, ligemeget hvor glad man er, så bliver man så træt at man ikke kan andet end blive ked af det. Men hold da op, hvor har vi haft det dejligt. Hun er begyndt at finde ud af at hendes ben kan skubbe hende frem, når hun ligger på maven, men hun glemmer at bruge armene. Det er så sjovt at se og dejligt at hun nu endelig synes det er fint nok at ligge på maven..

Jeg lavede den lækreste salat og lavede bruschettaer dertil. MUMS! Jeg fik selvfølgelig balsamicodressing til min salat, da jeg elsker det..

IMG_0284

I morgen viser jeg, hvad jeg købte i Netto — skal jo være forberedt, når min Kitchen Aid kommer i morgen.. Der kommer mine svigerforældre nemlig på besøg fra København, hvor de har en masse ting med, som jeg købte derovre på vores ferie! Min mor kommer også forbi på besøg i morgen. Hun har ikke set Kornelia rigtigt (Læs: Kun over FaceTime et par gange, men det er jo ikke nok for hende mormor..) i lang tid på grund af vi var tre uger i København. Nu kommer hun forbi i morgen, så de rigtig kan hygge igen. Ved ikke om det ramler sammen med at mine svigerforældre også kommer, men det er nu også hyggeligt nok – de kan rigtig godt sammen, hvilket er  SÅ skønt!

P.S. Vi har skrevet under på lejekontrakten til lejligheden i dag, så nu er det helt sikkert. Vi flytter om en måned! Jeg SKAL have købt nogle flyttekasser i næste uge, så jeg kan komme i gang med at pakke. Hvis ikke jeg kommer i gang snart så tror jeg ikke jeg når det – sådan noget tager jo meget længere tid end man lige regner med. OG jeg lærte fra sidste gang at det er super vigtigt at tingene bliver pakket på den rigtige måde. Og at vi ikke slæber noget med vi ikke kommer til at bruge. Men det har jeg/vi jo masser af tid til at finde ud af. Jeg tror dog det bliver mig der gør det, men det gør mig ingenting — jeg elsker det!

Ingen kommentarer - bliv den første til at skrive én ↓

Skriv en kommentar