Babyboom i Aalborg..

De sidste to dage har jeg set så mange babyer!!

I går var jeg i mødregruppe for første gang, hvor jeg så tre helt nye babyer.. Det var en speciel oplevelse, som jeg faktisk var ret nervøs for. Det var der ingen grund til, da det var nogle søde piger jeg mødte. Vi er alle meget forskellige, men det kan jo være rigtig positivt. Det bliver spændende at se dem igen om 14 dage.. I går eftermiddags kom min søster forbi med min dejlige lille nevø. Han sov desværre al den tid han var her, men det ar dejligt at se søs igen.

I dag har jeg været ovre hos en pige jeg lærte at kende under graviditeten. Vi er fire piger der så en del til hinanden, lidt som vores egen graviditetsgruppe og nu har vi så også vores egen mødregruppe. Så hyggeligt! Vores børn er født indenfor en uge, selvom der var 5 uger imellem vores terminer, så det er bare dejligt. Der er to babypiger og to babydrenge, så det kunne ikke være bedre! Det har været så hyggeligt at se dem igen, en skam en af pigerne ikke kunne komme med sin lille søn, men han var syg og blev derfor hjemme og slappede af med sin mor..

Vi spiste, hyggede og ikke mindst snakkede i dag og vi havde rigtig magne ting at snakke om!! Der blev drøftet alt lige fra deltagere i Singleliv på Kanal4, fødsler og spøgelseshistorier. Det er så skønt at være sammen med dem og kende dem så godt at det hele ikke behøver at handle om babyer og motherhood!!  Jeg nyder min lille prinsesse hver eneste dag og hun er det aller bedste der er sket for mig — jeg kan bare mærke at det også er godt for mig, at jeg nogle gange bare er Kamilla.

Da jeg kom hjem derfra smuttede jeg op til min veninde på 2. sal der havde besøg af én hun har læst med – hende kender jeg også fra vores hjemby og hun havde sin lille (hun er faktisk allerede blevet lidt over 4 måneder – tiden er fløjet afsted) datter. Det var første gang jeg så hende og hun var bare for sød..

Det er så dejligt med alle disse babyer rundt omkring mig.. og der er to nye i vente – jeg har tre rigtig gode veninder der venter sig. Det er så spændende!!

Ingen kommentarer - bliv den første til at skrive én ↓

Skriv en kommentar