Bagefter på bloggen

Selvom jeg er på barsel, så flyver hver dag afsted så jeg slet ikke får skrevet alt det på bloggen jeg gerne vil. Jeg nyder hver eneste dag herhjemme med Martin og lillepigen inden det meget snart (!!!) går løs med dagpleje og studie. Jeg har en masse indlæg der kører rundt i hovedet, blandt andet om at vi herhjemme har lavet madplan, som vi i laaang tid har snakket om, men aldrig har fået ført ud i livet, indtil nu. Vi er godt i gang med det og vi nyder det virkelig. Ingen stress over sidste-øjeblik-indkøb til aftensmad og vi får virkelig sund og varieret mad. Det tager ingen tid og er super lækkert. Jeg LOVER at smide nogle billeder og opskrifter op, hvis der var nogle der skulle have lyst til at følge med.

I morgen kommer min mødregruppe hjem til mig for aller første gang, i den gamle lejlighed havde vi ikke rigtig plads, da vi jo var plaget af vandskade og så skulle vi lige på plads i den nye før her var anstændigt nok til at kunne invitere gæster. Jeg laver noget frokost til os, for at kompensere for de manglende gange jeg har lagt hjem til vores “møder”. (Hvad hedder det? Det må da være møder, selvom det på ingen måde er formelt eller andet, men super hyggeligt og dejligt at være sammen med andre piger der har små børn jævnaldrende med vores lille prinsesse. Jeg skal lave lidt forskelligt tapas, så jeg har kickærter i blød til hjemmelavet humus, der er stegt champignon, lavet salte mandler, lavet tomat-snask der skal ovenpå hjemmelavede bruschettaer, der er lavet tzatziki og en masse andet som jeg glæder mig til at sætte tænderne i sammen med dem i morgen.

Jeg vil dele et billede med jer fra den dag vi tog til København på kæresteweekend. Det kan godt være det kun er Martin og jeg der kan se det, men hun ser ud som om hun udemærket godt ved, hvad der foregår, da vi siger farvel til hende – hun ser aldrig så mut ud, som på dette billede. Hun smelter vores hjerter og hun er den største humørspreder i hele verden.

IMG_0521

1 kommentar
  • Louise
    Posted at 23:41h, 06 august

    Hvor er hun dejlig <3
    …og det er vigtigere at hygge med sine kære end nå et blogindlæg, man ikke har tid til og som så bare stresser… Så nyd de sidste hverdage med god tid til familiehygge – og blog når du får tid og lyst. Det er en spændende tid, I går i møde!! Glæder mig til at følge med i det hele. Måske togturen til/fra Århus netop betyder updates på bloggen inden den nok står på lidt lektielæsning:) Vi får se. Lyder desuden som mega lækker frokost, der venter mødregruppen!!! Kh.

Skriv en kommentar