Hello Kitty strygemærker

HelloKittySå fine små strygemærker har jeg fundet i H&M til ingen penge. Jeg har givet 30 kr for hele NI søde tøsede strygemærker. Jeg glæder mig til at finde en masse forskellige ting jeg kan få syet de forskellige mærker på. Måske skal jeg lige ind og kigge i morgen og se om de har lidt flere til at hænge derinde.. Det er jo det hele værd at have dem til at ligge til den pris – jeg er helt sikker på at jeg i hvert fald nok skal få dem brugt på et tidspunkt!

4 kommentarer
 • Louise
  Posted at 12:07h, 01 juli

  Ihhh, ja de er fine. Kender en lille pige i Århus, der også ville æææælske at få lov at få sat sådan nogle på sit tøj :-)
  Hvor bliver den lille prinsesse forkælet – endda inden, hun er født..hehe… :-) Hun bliver så fiiin!!

 • Kamilla Olsen
  Posted at 16:22h, 01 juli

  Hehe.. Du må skynde dig en tur op i H&M og få fat i et par stykker så – der var kun nogle tilbage af dem jeg allerede har. Det er H&M i Bispensgade :-)

 • Tanja
  Posted at 22:15h, 09 juni

  Hej. Jeg er på jagt efter Hello Kitty strygemærker som dem du har. Ved godt det er længe siden du har købt dem. Har du nogen tilsalg?
  Hilsen
  tanja

 • Kamilla Olsen
  Posted at 16:11h, 10 juni

  Hej Tanja,

  Jeg tror jeg har nogle til at ligge endnu et sted, som du gerne må købe.. Vi er lige ved at flytte nu, så alt er pakket ned, men vil du ikke sende mig en mail, så skal jeg nok lige se efter dem, når vi kommer ud i den nye lejlighed. Så kan jeg svare dig inden 14 dage. Er det ok?

Skriv en kommentar