Valentinsdag i Aalborg

Hmm.. jeg går på ingen måde op i Valentins Dag, så der var ingen forventninger til denne dag/aften. Men blev da alligevel glad, da kæresten lavede det lækreste indiske aftensmad og vi hyggede med det. Men det skal altså lige understreges her at den glæde havde været mindst ligeså stor alle andre dage på året!!

Da vi havde spist så vi film – “Due date”, den kan VAMRT anbefales. Eller jeg så film sammen med Kornelia. Martin sov og det har han gjort hele aftenen! LIllepigen sover også og jeg har faktisk kedet mig lidt. Har ikke rigtig ville gå i gang med noget, da jeg hele tiden har haft en idé om at hun lige pludselig vågner og er sulten. Hun er ved sit 12-ugers tigerspring disse dage, men det har ikke været så slemt i dag – hun sover bare ikke så meget..

Der er nu fundet lokale ti barnedåben, vi kan jo ikke være herhjemme pga vandskaden, så det er bare skønt ikke at skulle tænke på det mere. Jeg er forresten også blevet færdig med at male kravlegården og har sat den nye sengerand derned i, men det er altså ikke så vellykket med den deri, som jeg havde håbet. Smider et billede op i morgen. Det er umuligt at få sat noget legetøj fast deri, når den er så bred. Ved ikke helt om jeg skal have den alligevel. Hmm!! Nu må jeg lige høre Martins mening i morgen og så skal jeg op med den, hvis vi bestemmer os for at købe endnu en billig sengerand (den hvide tynde) fra Ikea. Den kan jo bare blive farvet en fræk farve og så må det være fint.. eller jeg kan farve den gul og så selv “duppe” nogle lilla stjerner på med noget tekstilmaling. Hvis vi vælger den tynde sengerand har vi nemlig mulighed for at sætte det Lamaze legetøj fast, så lillepigen kan lege med det.. Hold da op, hvor er jeg i tvivl for sengeranden fra Smallstuff er bestemt ikke billig.

1 kommentar
  • Louise
    Posted at 15:22h, 15 februar

    “Da vi havde spist så vi film – “Due date”, den kan VAMRT anbefales. Eller jeg så film sammen med Kornelia. Martin sov og det har han gjort hele aftenen! Lillepigen sover også og jeg har faktisk kedet mig lidt.”

    …haha!! Han er jo træt din mand:) Valentines dag eller ej, så skal han da ha sig en lur, når han har chancen! Du skulle måske også selv have nappet et par timer på øjet… Håber du sov lidt i nat så, og lillepigen er glad og frisk!
    Kh.

Skriv en kommentar