Vores lille kunstner

Her er de billeder Kornelia endte med at få lavet den dag vi legede med vandfarver

IMG_6477

BIllederne hænger lige nu over vores seng, hvor de indtil nu bare er hængt op med Masking Tape, da jeg ikke helt endnu ved om jeg vil have dem hængt op der.. K synes det var sjovt at male og vi skal helt sikkert snart gøre det igen. Måske jeg skal have købt noget fingermaling, så hun rigtig kan slå sig løs.

5 kommentarer
 • Vibeke Lentz
  Posted at 10:36h, 13 marts

  Hvor er det fint-og sødt:) Vi har også sådan en hel væg, som faktisk snart er fuld, og så har vi talt om at holde fernisering for farmor, det skal nok blive et hit:)

  SVAR: Tak for din kommentar. Fernisering lyder da som en god idé – indtil videre har vi fået givet mormor og morfar en tegning, hvorefter de andre har fået dato på og er blevet taget ned. Kh Kamilla

 • Joan
  Posted at 15:07h, 14 marts

  Iih hvor sødt…

  Jeg laver latså lige en lille test med denne kommentar, jeg kan ikke skrive på de blogge der har blogspot.com så prøver lige om jeg kan med dem som har eget domæne ;)

  SVAR: Tak skal du have søde Joan.. Det er helt ok med en lille test herinde :) Kram

 • Joan
  Posted at 15:08h, 14 marts

  og ja det kunne jeg så, iih hvor mærkeligt :S

 • Sussi
  Posted at 20:49h, 14 marts

  Jeg er altså vild med din datters navn! :-) Og hun er da dygtig – jeg synes det giver sådan en skøn stemning, sådanne børnetegninger/malerier :-)

  SVAR: Tak skal du have – det er et ret specielt navn, så det er skønt når andre siger de også kan lide det. Du har ret, det giver en fantastisk stemning. :) Kh Kamilla

 • Else
  Posted at 22:22h, 15 marts

  Hvor er hun dygtig. Mon mormor får et kunstværk mere?

  SVAR: Selvfølgelig! Kys

Skriv en kommentar