Man kan ikke slette de grupper man laver på Facebook!

Kan man holde ferie væk fra sin kæreste?

Det er da bare lige lidt for irriterende – min kæreste er smuttet på en drukferie i Warzawa med en flok venner.. og der er hverken stedet eller at de er dernede for at drikke igennem, men at jeg ikke kommer på ferie i denne omgang. Kæresten er frisk (læs: de første dage hjemme, nok med tømmermænd) og helt oplagt efter nogle dage på farten og væk fra hverdagen, men jeg har bare været hjemme i min egen trummerum med et dagligt drømmeri om en ferie. Hvad er nu det lige pludselig for noget?! Da man ikke havde en kæreste ville man gerne have sig en rejsemakker og så fik man en kæreste, men stadig ingen rejsemakker. Jeg ved jo godt at han stadig meget gerne vil rejse med mig, når han kommer hjem igen, MEN sådan en ferie med en flok venner er ikke billig – heller ikke selvom det er Polen. Så pengene hos ham er nok lidt små måneder efter denne weekend og jeg håber det er det hele værd.

Jeg håber de drenge får en super fed weekend i Polens land og at de hygger igennem. Turen byder både på billige øl, tur på kasino og byens mange seværdigheder – jeg håber det bliver så fedt for dem. Og så kan manden jo lige tjekke byen ud og se om det er noget for mig, til et muligt rejsemål for os i fremtiden.

Så ja, alt i alt mener jeg nok at det er super sundt og godt for et forhold at man engang imellem smutter på ferie uden sin makker – man er så godt som nyforelsket, når man ser hinanden igen. Når jeg har været i Jylland på en-mands-ferie glæder jeg mig mere end normalt til at se kæresten igen. Så piger og drenge i det ganske land — husk at få og give lidt luft i forholdet. Ikke kun i hverdagene, men også til en smuttur engang imellem..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Man kan ikke slette de grupper man laver på Facebook!