Hjemmelavet sengetøj

Udsalg i Aalborg

pizzasnegleMmm.. min kæreste kom i går hjem fra arbejde til sådan en omgang her. Jeg var i hjemmebage humør og lavede desuden en lækker skinkestang til mig selv til aftensmad. Dertil fik jeg en super skøn mozzarella/tomat salat.

I aften står maden på frisk pasta med stegt kylling. Nu må jeg vist også til at komme i gang med maden, så vi ikke spiser alt for sent.

Kæresten og jeg har i dag været inde i byen og ville bare lige kigge.. vi endte med at få fyldt skabene med sommertøj for ingen penge pga det kæmpe udsalg der er i H&M. Jeg må lige uploade lidt billeder i morgen med alle de skønne kjoler jeg fik i dag. Og vi fik købt en lille smule til den lille pige i maven.. Hun vokser og derfor er hun også skyld i at jeg har problemer med at passe det meste af mit tøj efterhånden. Derfor er det jo bare så dejligt at jeg nu endelig kan hoppe i kjoler der bare sidder og være helt klar til det varme vejr vi forhåbentlig får i år!!

3 kommentarer

 • Louise

  Burde her ikke være en opskrift? Man bliver jo helt sulten… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Olsen

  Jeps – det er mega billigt. Og jeg sidder lige nu og overvejer om jeg skal købe en håndfuld af dem og så lave en lille give away.. Det komme jo an på om der er flere derinde.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Så fine mærker. Det er da billigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet sengetøj