Baby baby blå..

Børnetøjsbazar i Århus!!

I lørdags var jeg til børnetøjsbazar i Århus med min søster, hvor vi ville ned og gøre nogle gode handler og finde nogle lækre mærker til ingen penge.. MEN hold da op for en skuffelse der mødte os!! Vi stod i kø i længere tid end vi var inde til selve bazaren. Vi tog derned i god tid, da der var blevet reklameret med en super lækker goodiebag til de første 100, men den var nu ikke noget at råbe hurra for. Efter kun 35 minutter var vi færdige med at se alle boderne på bazaren og vi gik igen. Vi valgte derefter at køre ind i Århus by, hvor vi så ville se lidt på nogle butikker i Latinerkvarteret og smutte en tur i Magasin. Dét var en super god beslutning!!

Inde i byen var vi i butikken “Krutter”, hvor vi fik købt julegaver til hinandens små bebser.. glæder mig så meget til at give og få disse fantastiske pakker! Vi var også i Magasin og nyde deres udsalg på 25% og 50% på alle mulige lækre mærker. Derudover var vi en lille tur i H&M, hvor søs fandt en masse skønne ting til deres lillefis.. Det var virkelig en skøn tur, hvor vi rigtig fik tøsehygget og snakket en masse. Hun sagde noget jeg har tænkt meget over — “det her er nok sidste gang vi er på tur bare dig og mig.. næste gang sidder der to unger på bagsædet og enten græder eller plager om is”.. Hehe – det var en sjov og sød tanke, men det har virkelig for alvor ramt mig her dagene efter vi er kommet tilbage til Aalborg. Vi får små babyer lige om lidt! Og hold da fuldstændig op, hvor jeg glæder mig så vildt meget!!! Den lille prinsesse der maser og mosler rundt i min mave er mere end velkommen om et par uger – hun må gerne lige blive helt færdig derinde i sin, efterhånden lidt for lille, babyhule.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Baby baby blå..