En uges kreativitet..

Baby baby blå..

Hold da op, hvor har jeg fået lavet lidt ting de sidste par uger.. Det er selvfølgelig med hjælp fra min mor og det har været så skønt at få en masse ting fra hånden. Jeg kan mærke at jeg har så mange småting jeg gerne vil have klar inden lillepigen kommer, så mon ikke der snart er ved at ske noget. Der må godt nok gerne lige gå et par uger endnu, da hun jo vil være en meget lille størrelse at få ud i den store verden nu, men hvis det sker, så sker det jo og så tager vi den derfra.

Jeg håber at jeg senere i dag får mulighed for at smide nogle billeder ind af alt det der er sket herhjemme, for vil så gerne dele med jer derude. Kæresten er i dag startet i skole igen efter en dejlig og hyggelig efterårsferie, hvor vi har fået slappet godt af og nydt nogle dejlige dage som kærester, før det hele går løs med far, mor og baby..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En uges kreativitet..