Vindere af de skønne bøger af Helen Lyng Hansen

Netshopping, hvor det hele er samlet et sted..

Når jeg shopper på nettet vil jeg gerne kunne samle alle mine køb på én enkelt hjemmeside, både når det drejer sig om ting til køkkenet, børneværelset eller lækre ting til hjemmet, så jeg kan spare portoen ved at skulle finde enkelte ting rundt omkring på nettet. Og jeg har fundet en hjemmeside der kan give mig alt dette på én enkelt side.

Jeg skal jo indrette et ekstra værelse hjemme hos os, et værelse til en lille babypige der snart melder sin ankomst og jeg har været (og er faktisk stadig!!) på bar bund over, hvad et sådant værelse skal indeholde. Da Kornelia var ny og helt lille bitte havde hun kun et lille hjørne på vores soveværelse og fik først sit værelse, da hun var 7-8 måneder gammel, hvor der allerede var kommet en del legetøj til. På nuværende tidspunkt er lillesøster-værelset kun bestående af et nyt puslebord/en kommode til alt babytøjet og Kornelias Kili seng fra Sebra (Kornelia har fået en lækker storesøsterseng, hvorfor den dyre, men lækre, tremmeseng går i arv) og så er de to indbyggede skabe i værelset allerede fyldt med legetøj til både halv-store og babypiger. Desuden er det nogle lækre mærker der er på siden, blandt andet tumledyr fra bObles, senge og møbler fra Sebra, smukke trådkurve fra Ferm Living, lækre lysestager fra Normann Copenhagen og meget meget mere..

Tjek siden ud og bliv inspireret til alle rum i hjemmet!

?Produktet i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har modtaget betaling eller et lignende produkt, som tak for omtalen. Holdninger, billeder og meninger om dette produkt er mine egne og jeg har sagt ja til at omtale det, da jeg mener det passer ind på bloggen. Er billederne lånt, er det skrevet i indlægget.?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vindere af de skønne bøger af Helen Lyng Hansen