Fødselsdag med Dora The Explorer

Familietur til Rebild Bakker

I går bestemte vi os for at køre en tur i skoven. Jeg ville så gerne ud og gå en tur, nyde det dejlige vejr og eventuelt være heldig og finde nogle ting vi kunne bruge til julepynt, kogler og lignende. Derfor pakkede vi bilen med børn, voksne og varmt tøj.

 IMG_0318

Da vi kørte afsted mod skoven havde vi selvfølgelig glæden af en skarp vintersol ind igennem ruderne, hvorfor Kornelia da var nødt til at låne mine solbriller.. Det er tydeligt for enhver at hun glædede sig til at komme ud og brænde noget weekend-krudt af i skoven.

rebild_bakker_2

rebild_bakker_1

Det var så bidende koldt inde i skoven, hvor solen ikke havde en chance for at varme os. Jeg fik derfor ikke samlet ret mange kogler, da fingrene blev trygt og godt inde i læderlufferne og jeg skulle koncentrere mig om hele tiden at holde mig i gang, for at holde varmen sådan nogenlunde.

rebild_bakker_3

rebild_bakker_4

Kornelia har en periode lige nu, hvor hun ikke altid lige gider smile, når man skal tage et billede, hvorfor der efterhånden er en del i vores arkiv, hvor Kornelia ser ligeså trist ud, som på billedet herover. Men det er altså ret misvisende for dagens udflugt, hvor humøret var højt og der blev tryllet med tryllepinden og Kornelia nød at være ude og gå. Pigerne var de eneste på turen der på ingen måde frøs, Kornelia for rundt i sit varme vinter-outfit imens Leonora lå trygt, godt og dejlig varmt nede i sin Voksipose i den lille frække Beemoo vogn.

rebild_bakker_5

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fødselsdag med Dora The Explorer