Familietur til Rebild Bakker

Er der bøger på ønskesedlerne?

Når jeg modtager ønskesedlerne fra familien er der altid ret mange bøger på disse sedler. Der er både selvbiografier, hobbybøger, børnebøger, krimier, historiebøger om 2. Verdenskrig og ikke mindst kogebøger på ønskesedlerne. Jeg elsker faktisk at give bøger, da det er en gave der kan bringe glæde i så lang tid. Jeg skal også have opdateret min egen ønskeseddel, da jeg har fundet noget jeg vildt gerne vil have til pigerne, når de bliver større.. Det er alle de skønne bøger, hvor bedsteforældrene skal skrive deres historie ned til børnebørnene. Jeg vil gerne have Kornelia og Leonoras mormor, morfar, farmor, farfar, oldefar og oldemor til at udfylde hver deres bog, da der jo er rigtig meget i deres liv som jeg ikke engang vil kunne fortælle pigerne om.

Skærmbillede 2013-11-26 kl. 17.30.15

Kender du disse bøger? Hvad gør du for at skabe minder om de ældre i dit barns liv? Vores piger er meget heldige at de stadig har deres oldemor og oldefar, min mormor og morfar og de to mennesker har så mange pragtfulde historier fra deres barndom og ungdom, som jeg selv elsker at høre om. Disse historier vil jeg gerne at pigerne også kender og kan fortælle til deres børn, når de engang bliver voksne.. men det kræver at de bliver skrevet ned, da jeg desværre ikke kan genfortælle med de samme ord og dermed ikke skabe den samme oplevelse/billeder for pigerne, hvilket jeg synes er vigtigt.

Der er rigtig mange der elsker e-bøger og jeg tror faktisk også at, hvis jeg skulle ønske en bog til mig selv, så skulle det være som e-bog, så jeg kan læse den på min iPad, hvis jeg lige er på farten. Det er jo ikke sådan helt vildt meget tid man har derhjemme til at smide benene op og fordybe sig i en god krimi, efter man er blevet mor til to. Hvordan læser du dine bøger? Som e-bøger eller vil du helst have dem i fysisk form på din boghylde? Hvad vil du anbefale? På nettet kan du købe både “.. fortæl nu”-bøgerne og et stort udvalg af elektroniske bøger.

Indlægget bringes i samarbejde med williamdam.dk 

3 kommentarer

 • og Nappy er jo Nabby 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det med vilje man ikke kan kommentere på dine sidste indlæg?

  Jeg ville gerne sige at jeg er spændt på hvad du synes om Nappy alarmen – i min netmødregruppe er der virkelig mange der er utilfredse – fordi man ikke kan bruge mobilen til at andet (altså nogen gange…. for nogengange kan man godt, og andre gange ikke) og faktisk er endt med at sende den retur fordi den ikke kunne række godt nok gennem beton byggeri og pga mange falske reaktioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja har givet sin farfar og morfar “fortæl nu” bogen – lige nu synes hun klart det er hyggeligst, at sidde på morfars skød, mens han fortæller gode historier fra “gamle” dage, men er sikker på, at hun vil skatte bogen, når hun bliver ældre… Vi andre elsker den allerede og morfar synes faktisk, at det var super sjovt at skrive den og tage “a walk down memorylane” Nogle historier MÅ bare IKKE glemmes…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Familietur til Rebild Bakker