Er der bøger på ønskesedlerne?

Nabby babyalarm

At finde den helt rigtige babyalarm, som fuldstændig dækker ens behov kan være svært.. Der er så ekstremt mange forskellige babyalarmer på markedet og det kan være en jungle at finde rundt imellem de mange funktioner. Jeg er derfor glad for tilbuddet om at teste denne lille frække Nabby babyalarm, hvorefter jeg selvfølgelig vil dele mine erfaringer med jer.. Som udgangspunkt er mine forventninger ikke særlig høje, da jeg godt kan være lidt nervøs over hele konceptet med at det afhænger af en App, at den er så lille og at den er helt ny på markedet, hvorfor der ikke er særlig mange erfaringer at hente rundt om på nettet.. Men jeg går ind i testfasen med et åbent og positivt sind.

Det der er sværest, når man går på jagt efter babyalarm er, at man jo ofte ikke ved, hvad ens behov er. Da vi ventede Kornelia købte vi babyalarmer inden hun meldte sin ankomst, så vi anede intet om, hvad vi ville få brug for.

Her anden gang havde vi egentlig bare tænkt at vi ville bruge babyalarmerne fra Kornelia, hvilket jeg måske også tror vi i stor udstrækning kommer til, men jeg er nu alligevel ret overrasket over, hvor lidt den lille søde babyalarm fra Nabby fylder. Den kommer helt sikkert altid til at ligge i pusletasken, så den er med på farten, hvis jeg synes den er nem at bruge og er tryg ved den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er der bøger på ønskesedlerne?