#blogeventaalborg_picnic efterfest

Udendørs sansegynge bliver et sommerhit

Hver sommer, i mange år efterhånden, har Martin og jeg, været en tur i mine forældres sommerhus. Længden af ferien har varieret fra en forlænget weekend til over tre ugers hygge og afslapning.. jeg elsker at holde ferie udenfor hjemmet på den måde, da jeg så ikke skal tænke på vasketøj, sengetider eller noget andet. Pigerne kan bade på terrassen, falde i søvn i sofaen, lege udenfor hele dagen, vi kan hygge med venner der kommer på besøg, grille pølser og pandekager over bål, gå ture i skoven og nu kan vi så også lege på sommerhusets egen lille legeplads. Jeg glæder mig til at give Kornelia gyngeture og se hende rutsje imens jeg kan give Leonora en tur på sansegyngen, som er blevet hængt op på deres nye legestativ. Ydermere kan gynges flyttes over og hænges på et træ, hvis der skal gynges i skyggen, så der er mange muligheder. Sansegyngen kan bruges både inde og ude – køb den udendørs sansegynge lige her.

IMG_4198

IMG_4201IMG_4215

For et par uger siden var vi hjemme hos mine forældre for at fejre min fars fødselsdag, da vi alle inden slog vejen forbi sommerhuset for at afprøve det nye lejestativ og for at se renoveringen af sommerhusets badeværelse. Vejret var fantastisk og vi nød en is derude mens børnene tog store svingture og rutschebanen blev også flittigt afprøvet. Sansegyngen var et hit hos både Kornelia og hendes to fætre – Leonora nåede ikke op på den, så hun har en ekstra tur til gode, når vi skal på sommerferie. Endnu engang overrasker sansegyngen mig, da jeg faktisk havde frygtet at jeg måske ville synes at den var lidt for lille og let til at blive brugt ude, men den er perfekt. Den var nem at indstille i en passende højde på de fire remme og så sad den så fint i krogen på gyngestativet og forlængerstykket var ikke nødvendigt.

IMG_4219IMG_4221IMG_4223IMG_4230IMG_4233

 

1 kommentar

  • Bliver mere og mere overbevist om, at jeg skal have sådan en til bettefisen herhjemme.

    God ferie i sommerhuset 🙂

    Mange hilsner
    Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#blogeventaalborg_picnic efterfest