Hjemmelavet ketchup

Hyggelig dag til polterabend

Da jeg gik i seng i går, lå jeg med Kornelia lige ved min side og lyttede til hendes tunge åndedrag, blandet med lidt snorken, som er én af mine top 10 yndlingslyde, imens Martin lå inde hos Leonora som sov i weekendsengen på det andet værelse, oppe hos mine forældre.
Vi kom først hjem til mine forældre, da pigerne for længst var faldet i søvn..
I går blev pigerne nemlig igen passet hos mine forældre og må indrømme at den dårlige samvittighed, overfor både mine forældre og pigerne, er ved at snige sig ind på mig. Jeg er ked af at mine forældre får inddraget så mange af deres weekender for at passe vores børn og overfor pigerne over at de skal undvære os så meget. Jeg er dog helt helt sikker på at de nyder tiden hos mormor og morfar, men jeg er ked af at vi ikke har så mange weekenddage sammen med dem til hygge, leg, kys, fridage og samvær, men vi har så mange ting vi skal deltage i, da vi denne sommer er heldige at skulle til to bryllupper og dertilhørende polterabend.
Om to uger skal vi på den årlige familieudflugt (desværre uden verdens bedste onkel Henrik i år) til Fårup Sommerland og om fire uger skal vi en uge på familieferie til Sverige (igen desværre uden onkel Henrik) og jeg glæder mig SÅ ekstremt meget til at have 100% tid med pigerne og familien!
Bryllupper og polterabends er, trods alt, nogle dejlige ting at skulle til og i går var ingen undtagelse.
Min søde gymnasieveninde, Tina, kvinden bag tasterne på bloggen provinsmor, skal giftes den 19. juli og det var hendes polterabend (+hendes kommende mands) som blev holdt i går og da Tina har en lille baby i maven måtte dagen tilrettelægges efter denne lykkelige omstændighed.
Vi startede dagen sammen allesammen med rundstykker, hvorefter drengene kørte ud for at skyde lerduer og vi kørte ud for at lave glaskunst. 20140629-013602-5762038.jpg

20140629-013601-5761335.jpg

20140629-013602-5762380.jpg

20140629-013601-5761679.jpg
Bagefter mødtes vi for at lave nogle forskellige aktiviteter og samarbejdsopgaver, hvor man også havde mulighed for at kravle op i et træ og rapelle ned. Vejret var ikke ligefrem med os og stort set hele tiden ude i skoven regnede det en lille smule.

20140629-110331-39811797.jpg
Vi hyggede os trods de våde omgivelser og sluttede turen i skoven af med kage, hvorforefter vi kørte ud på den gård som Tina er vokset op på, hvor hendes bror og svigerinde bor nu. Der var blevet dækket så fint op i gårdens fantastiske gildesal og det var dejligt at kunne sidde indenfor i tørvejr efter en del timer ude.
Vi fik mad udefra og det var rigtig godt og dejlig nemt ift at lave noget selv.. Herefter var der nogle forskellige sjove underholdningsindslag, hvor det kommende brudepar skulle dyste mod hinanden. De skulle, blandt andet, udpege hinanden mellem andre også, med bind for øjnene, ved at føle sig frem og derudover skulle de undervejs udvælge forskellige hjælpere til konkurrencer i discipliner som, at spise fløebolle med kniv og ske, med grydehandsker, hue og halstørklæde på, at give neglelak på på 30 sek., stave ord med pølsebakker under fødderne og lignende.
Det var en dejlig dag+aften der sluttede af med en hyggelig fest på gården.

20140629-110508-39908775.jpg

20140629-110509-39909199.jpg

20140629-110508-39908249.jpg

3 kommentarer

 • Louise

  Glæder os også til Fårup!!!! Tror da, Henrik kommer med?! Han har sagt god for datoen – og synes, han har sagt, han kommer med trods kraveben..? Håber det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Ej hvor er det dejligt – jeg havde bare forstået at han ikke kunne pga kravebenet, men sikke en dejlig overraskelse!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så dejlig en dag, det var!!! Er så beæret over, at I har arrangeret så fin en dag for os, hvor der var en vildt god stemning.. Hvor er det vildt at have SÅ mange skønne mennesker i vores liv!! Vi glæder os helt vildt til at se jer alle til brylluppet, hvor vi håber på en mindst lige så fantastisk dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet ketchup