Hyggelig dag til polterabend

Lego Duplo kreativ picnic

Leonora var den heldigste af pigerne den anden dag, da vi fandt tid til at få åbnet for den lækre kasse LEGO Duplo, som var en del af de skønne goodiebags fra #blogeventaalborg_picnic og vores lille pige nød de farvestrålende klodser og figurer som gerne måtte komme i munden. Hun var meget begejstret og det var sjovt at se hendes nysgerrighed over de mange overraskelser i kassen.

IMG_7703

IMG_7718 IMG_7720

Jeg synes det var vildt sjovt at se at hun banede sig vej hen ad gulvet for at få fat i nye klodser og jeg satte mig på et tidspunkt sammen med hende for at bygge dem lidt sammen, blandt andet som tomater, ketchup, burgere og andre lækkerier. Leonora synes det var så hyggeligt at se det nye legetøj og jeg skal helt sikkert, i løbst af ugen have fundet nogle LEGO Duplo klodser frem, måske det kagesæt som Kornelia har, da jeg tænker at det vil passe så fint sammen med det her andet madsæt.

Kassen anbefales til børn i alderen 1,5-5 år. Den indeholder 52 dele og kan købes lige her til koster 249,-

IMG_7710

1 kommentar

  • Den er bare så god, den kasse – herhjemme er vi også meget glad for vores! Og hvor er det dog et fantastisk billede af jer der til sidst <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hyggelig dag til polterabend