Frozen er flyttet ind

Offline ferie = afvænning

Jeg har fået overvejet nogle ting her i ferien nu, hvor min telefon ikke har kunne gå på nettet. Jeg har overhovedet ikke været på hverken instagram eller facebook siden søndag inden frokost, hvilket er meget uvant for mig. Jeg kan ligeså godt være ærlig og indrømme at jeg har savnet det. Savnet at være online – udover min mail via Martins telefon.. For mig er det naturligt at jeg deler vores (ja ja, de lækre af dem..) hverdagsbilleder. Både de store og små oplevelser. Jeg har stadig haft massevis af disse, men da jeg (tilsyneladende!) skulle holde ferie offline, så gav det sig selv at der ikke blev delt noget. Jeg har taget billeder af nogle af de dejlige øjeblikke. Ikke mange og slet ikke i nærheden af de fleste, men det gør ikke noget. Ferien har været vidunderlig og jeg har nok også været mere tilstede for pigerne i nuet. Jeg har ikke haft den dumme telefon i hånden hele tiden og den har fint kunne nøjes med at skulle lades op et par gange hele ugen i stedet for hver nat, som derhjemme.

IMG_8751

Nu er vi i Danmark igen og jeg er igen online. Jeg har overvejet dette online-liv rigtig meget den sidste uges tid. Jeg vil ikke stoppe med det, men der kommer nok (forhåbentlig!) fremover lidt flere #latergram billeder på min profil på instagram, da jeg har lavet en aftale med mig selv (og Martin) som lyder følgende:

Fra pigerne kommer hjem til de er puttet i seng = ingen computer fremme og telefonen kan bruges til telefon om nødvendigt, men ellers kun kamera. Ingen sociale medier, når de er vågne!

Det har været skønt at kunne nyde en omgang vendespil, at have Kornelia med i køkkenet, at læse en bog, lege “Mysterium”, danse vildt, spise og meget andet, uden at skulle bruge tid på at finde det rette filter, tekst og hashtags inden jeg har kunne deltage og/eller være nærværende og tilstede med pigerne og resten af familien. Der er selvfølgelig (Rom blev jo ikke bygget på én dag..) hurtigt blevet knipset nogle billeder, men så er telefonen også lagt op på hylden igen. Det har været skønt. Jeg glæder mig til vores hverdage igen!

 

1 kommentar

  • Admiring the time and energy you put into your site and detailed information you offer.
    It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material.

    Excellent read! I’ve saved your site and I’m
    including your RSS feeds to my Google account.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frozen er flyttet ind