Cirkus med slikbar

Krøller eller ej..

Herhjemme har vi en til tider genert chamerende og meget eftertænksom krøltop og en frembrusende charmerende lille ballademager med glat hår. Vores piger er meget forskellige. Det er de i hvert fald blevet. De første uger af deres liv var de nærmest identiske og selv jeg kan have svært ved at skille dem ad på deres babybilleder. Heldigvis kan jeg næsten altid kende forskel på deres tøj.

Nu er de nærmest ligeså forskellige som dag og nat – det er sjovt at der på to piger, med samme forældre, opdragelse og alt det der, kan være så stor forskel. Det er sjovt og vi stornyder, at lære de her to vidunderlige forskellige mennesker, endnu bedre at kende, hver eneste dag der går.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cirkus med slikbar