Krøller eller ej..

Flying Super Kids med bObles og Børneulykkesfonden

Sidste år var vi så heldige at være blevet inviteret til det fineste event af bObles, hvor vi skulle lege, hoppe og have det sjovt inden vi skulle ind og se den fedeste forestilling med Flying Super Kids. I år laver bObles igen samarbejde med Flying Super Kids og Børneulykkesfonden, så jeg håber på endnu engang at få lov til at glæde Kornelia med en super god oplevelse i det fine telt med flyvende seje og meget dygtige børn.

bobles_flying_super_kids_10

Udenfor det store flotte telt havde bObles opsat en stor og helt særlig bane til tumletid, hvilket var til stor underholdning for Kornelia, trods der regnede ret meget. Heldigvis kan bObles jo sagtens tåle vand, så lidt regn stoppede jo ikke for tumletid.

bobles_flying_super_kids_9

bobles_flying_super_kids_8

bobles_flying_super_kids_1

bobles_flying_super_kids_7

Var du inde og se forestillingen med Flying Super Kids sidste år? Hvis ikke, så er det med at gøre det i år – det er en stor oplevelse at se de dygtige børn i aktion. Du kan se, hvornår de rammer en by nær dig, samt bestille billetter lige her.

bobles_flying_super_kids_6

bobles_flying_super_kids_5

bobles_flying_super_kids_4

bobles_flying_super_kids_3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Krøller eller ej..