Flying Super Kids med bObles og Børneulykkesfonden

Sommerferiedrømme

Da vi valgte at tiden var inde til at lede efter hus, tog vi også en beslutning om at sommerferie sydpå var noget der skulle vente de næste mange år frem. Det har jeg det egentligt fint med. Jeg glæder mig som en gal til at det bliver sommer og til at vi for alvor kan nyde omgivelserne om huset og forhåbentlig nyde lydene og stemningen af at vores to piger leger rundt og hygger sig.

sommerferie_med_boern_sydpaa_kreta_1

sommerferie_med_boern_sydpaa_kreta_2

sommerferie_med_boern_sydpaa_kreta_3

sommerferie_med_boern_sydpaa_kreta_5

Jeg må dog indrømme at det hev lidt i mig, da jeg pludselig faldt over feriebillederne fra den skønneste sommerferie med pigerne sidste år. Vi valgte at tage et tur til Kreta og det var helt fuldstændig vidunderligt. Det er dejligt at rejse med børn og pigerne nød hver eneste dag fuldt ud!

I år står sommerferien, som i år er et par uger, på havearbejde. Der skal købes en trampolin og nok også et legehus til pigerne, men ferien foregår i hvert fald i Danmark. Og jeg glæder mig. For første gang siden vi fik børn er sommerferien ekstrem kort for os. Vi plejer jo at have et par måneder sammen, men i år er det anderledes. Vi skal derfor nyde hver eneste dag! Så kryds lige fingre for godt vejr sidst i juli, start august – jeg forventer vandkamp og en masse trampolin-hopperi.

Hvad skal du lave i sommerferien i år? Smutter I sydpå eller satser du som os 100% på den danske sommer viser sig fra sin aller bedste side?

1 kommentar

  • Vi er lidt udfordret på jeg har tvungen ferie uge 28,29 og 30, mens det er de uger Jacob har allermest travlt. Så løsningen blev en forlænget weekend til Lalandia med gode venner inden sommerferien starter 🙂 Så må drengene og jeg hygge i juli.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Flying Super Kids med bObles og Børneulykkesfonden