Søskendeoutfit

Sweatshirt i neutrale farver

Jeg har efterhånden en del ønsker til min 30 års fødselsdag og jeg håber at få helt styr på en god ønskeseddel, med links og de rigtige størrelser osv. Ofte er det sådan i sidste øjeblik jeg får nedskrevet et par ønsker, men jeg har lyst til at blive forkælet denne gang. Derfor har jeg lavet en meget udførlig og lang ønskeseddel denne gang – hvornår den er færdig ved jeg ikke endnu, men mon ikke jeg til sidst enten bliver stoppet af tiden/efterspørgsler på en ønskeseddel eller også bliver jeg bare færdig.

Blandt andet ønsker jeg mig en lækker sweatshirt og det må meget gerne være noget i denne stil.
Hvilken én synes du er den flotteste?

Ikke-navngivet-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Søskendeoutfit