Får du renset dine make up pensler og børster?

Nem aftensmad til børn

Endnu engang vil jeg dele et billede af vores aftensmad med jer, da jeg selv ofte bruger andre blogs eller instagram til at finde inspiration til madplanerne herhjemme. Her får vi en super simpel ret, hvor det meste kan forberedes aftenen før og så skal 2/3 af retten i ovnen og derefter passe sig selv til det er færdigt, hvilket er super godt, når man er en travl børnefamilie. Alle herhjemme elsker søde kartofler og vi får dem ret ofte, både i tern og som pomfritter, hvilket er både nemt, lækkert og sundt.

Begge vores piger elsker kylling og det er ofte på menuen herhjemme. Hvilken slags kød kan dine børn bedst lide? Hvis de overhovedet spiser kød?

Den super simple ret her bestod noget så simpelt, som du kan se på billedet af:
· Frisk dampet broccoli i små buketter
· Salat af søde kartofler med feta og forårsløg
· Kyllingefilet med bacon om

De forberedelser jeg laver aftenen før er ofte at jeg plukker og skyller broccolien, så den er klar til at komme en kort tur ned i det kogende vand. Skræller de søde kartofler og skærer den i tern – de opbevares i en frysepose i køleskabet indtil de hældes i et ildfast fad eller en bradepande og så i ovnen med flagesalt på. Kyllingefileten renser jeg også og skærer ud i mindre stykker, smides i en fryspose og så i køleskabet. Det vil sige at jeg kun skal putte bacon om kyllingen og sætte fadet i ovnen, hælde søde kartoffeltern ud og sætte i ovnen, hælde broccoli i kogende vand og tage det op efter 3 minutter og sidst, men bestemt ikke mindst; skære feta og forårsløg ud og så skal jeg vente på at maden tilbereder sig selv. Det vil sige at jeg nok reelt laver mad maximum 10 minutter på selve dagen, når bare jeg har forberedt mig aftenen før, når børnene alligevel sover. Forberedelse er vejen frem, i hvert fald ofte i vores familie.

Hvad gør du for at gøre hverdagen lettere for jer? Del gerne dine gode fif med mig..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Får du renset dine make up pensler og børster?