Nem aftensmad til børn

Set i madkassen #1

Jeg vil starte med at dele lidt ud af indholdet af Kornelias madpakke, da jeg selv bruger nettet utrolig meget til finde inspiration til at få lavet en sund, varieret og spændende madkasse uden at skulle stå i køkkenet i ret lang tid. Det er vigtigt for mig at slå fast at jeg ikke har en forventning om at kunne lave sådan nogle ekstremt overskudsagtige madpakker hver dag, hvilket bestemt også er tilfældet for dagens madpakke.

 IMG_9155

I dag består Kornelias madpakke af et par spyd med kogt kartoffel, kyllingefilet og peberfrugt. En skoleagurk, 2 hele rugbrødsmadder og 2 små bøtter med snacks; salte mandler og feta i tern. Derudover får hun en drikkeflaske med koldt vand og en frugtpose med en banan og en fersken. Ikke noget hokus pokus over dagens madpakke, men jeg ved at kun kan lide det hele og det er noget der giver hende energi til dagens mange udfordringer. Du kan se lidt mere om mine små bøtter i indlægget lige her.

Håber du kunne bruge dette indlæg til noget – mon ikke det næste gang bliver en lidt mere spændende madpakke, det håber jeg. Vi skal have kigget på nogle forskellige billeder i weekenden, så vi på søndag kan forberede nogle lækre ting til ugen. Har du nogle gode forslag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nem aftensmad til børn