Set i madkassen #1

Løbecykel til de små

Når vi går ture herhjemme, så vil Leonora altid gerne køre afsted på hendes løbecykel og jeg forstår hende godt – den er så fin og virker til at være se nem at køre på. Vi har også en udgave i træ, men den her ToGoMini Bike er super smart! Den kan indstillet i højden på både sæde og styr, så den har ret lang levetid med barnet, hvilket jo er super skønt. Der er ret meget legetøj og udstyr til pigerne, som vi ikke har glæde af særlig længe, da børn jo hurtigt vokser fra ting, men denne cykel har vi haft stor fornøjelse af til både Kornelia og Leonora og sidstnævnte er slet slet ikke færdig med at bruge den.

Har dine børn en løbecykel? Ellers kan denne virkelig godt anbefales, du kan finde den lige her til 399,- og den er ret ofte endda også på tilbud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Set i madkassen #1