Løbecykel til de små

Penneveninder

Hvor sødt er det her lige? Kornelia har fået sig en penneveninde! Det er en pige vi mødte i starten af sommeren i min svigerindes gård på Vesterbro, hvor de legede i timevis. Jeg fik deres adresse af pigens mor, så pigerne kunne holde kontakten indtil vi ville komme tilbage og så igen eventuelt kunne lave en legeaftale. Kornelia og pigen, som hedder Rosalina, har skrevet sammen nogle gange og det er bare så sødt! Kornelia gør meget ud af de breve hun sender til hende. Tegner og dikterer, hvad jeg skal skrive til hende. Der går ikke lang tid, før hun selv kan skrive til hende og det bliver så sødt, når hun engang sidder og skriver små breve til sin veninde i den anden ende af landet. Min lille pige er pludselig blevet stor!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Løbecykel til de små