Vind spillet SNAK

5-års fødselsdag med cirkustema

Temaet for Kornelias fem års fødselsdag var cirkus. Det var vigtigt for hende at vælge et tema til fødselsdagen der passede til både drenge og piger, da hele børnehavegruppen skulle med. Jeg var fulstændig med på hendes idé og jeg synes vi fik stablet en fin fødselsdag på benene. De små gæster var glade og underholdt, Kornelia var glad og overvældet, så vi var glade bagefter. Og trætte! Men det var det hele værd og jeg gør det gerne igen hvert år.

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_5

Desværre lå vi, da Kornelia blev fem, i flytterod for vi havde lige overtaget huset. Vi stod pludselig overfor en uventet totalrenovering af huset, så vi måtte udskyde fødselsdagen i næsten 4 måneder, før vi kom så meget på plads, at vi kunne invitere til børnefødselsdag.

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_10-1

Jeg havde købt stof og fået min mor til at sy en manege til mig og så havde vi indrettet en lille phototbooth, som du kan læse mere om lige her. Børnene synes det var sjovt at skulle spise i en manege og jeg er så glad for vi valgte at få den lavet – det samlede børnene på en måde. Der blev delt gaver ud i manegen med flaskehalsen peger på, som de altid gjorde i børnehaven. Efter gaverne var én af aktiviterne at de skulle gå på line på en balancepind fra Ikea. Så var der frokost, som var byg-selv-mini-burgere, hvilket var et stort hit hos børnene.

boernefoedselsdag_diary_blog_foedselsdag_aalborg_blogger_aalborg_blogger_aalborgblog_mommyblog_lifestyleblog-1024x683

Efterfølgende var der stopdans, hvor hotdog-Martin stod for musik og var dommer. Børnene gav den gas og nød at de kunne bruge lidt krudt. Jeg pakkede frokost væk og gjorde klar til næste aktivitet, som havde stået i en balje hele natten…cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_1

Børnene skulle selvfølgelig lege med vandperler. Jeg havde gemt cirkusdyr i baljen, så der var et dyr til hvert barn at finde. De skulle gætte, hvilket dyr de havde i hånden inden de løftede det op af vandet. De var super seje og synes legen var super sjov!

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_6

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_2

img_8592-1024x683

Efter aktiviteterne var der slushice og mini cupcakes til børnene som dessert – dét var et hit hos børnene der synes det var sejt med en slushicemaskine til fødselsdagen. Efter desserten, som de også fik i manegen, var der fri leg på Kornelia og Leonoras værelser og det var et kæmpe hit. De hyggede sig og vi hørte dem stort set ikke, selvom der var 15 børn i fuld leg.

Alle voksne var klædt ud, så min seje svigerfar var hoppet i det sejeste klovnekostume. Jeg elsker når de voksne også tager en temafest seriøst, så da de var her i den weekend vi holdt fest for børnehaven, så var de også klædt ud. Jeg var selv klædt ud som cirkusdirektør, på Martins opfordring (!!), men jeg har desværre ikke et billede af mig fra festen.

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_4

Åh den slikbar drømmer jeg om på denne kolde kedelige efterårsweekend, hvor det regner nærmest uafbrudt og vinden rusker i alt. Jeg havde til slikbaren valgt et meget farverigt væld af cirkusfarver, hvilket jeg normalt ikke ville gøre, men jeg synes det passede bedst ind med farver og tjubang.

Slikbaren stod klar, da fødselsdagen nærmede sin afslutning. Vi havde besluttet at børnene ikke skulle have andet usundt hos os end slushice og den mini cupcake, så slikket fik de med hjem. Jeg havde pyntet små hatte til dem, så de fik en hver. Derudover fik de også deres billede med hjem fra den eftertragtede photobooth og selvfølgelig deres slikpose. Forældrene der kom og hentede fik også næsten alle et glas slushice, et bæger popcorn og lidt slik med hjem. Der var jo mere end rigeligt til 15 børn. Det er ikke sidste gang jeg gør lidt ekstra ud af en børnefødselsdag for jeg synes det er så sjovt og kunne mærke på børnene at de også havde en god oplevelse og faktisk lagde mærke til alle detaljerne.

Kornelias små børnehavevenner italesatte både indkørslen der var pakket ind i balloner hele vejen ind til hovededøren, cirkusmanegen, skumfiduserne som vægtstange, mini popcornmaskinen (her duftede af cirkus), at alle voksne var klædt ud og at paptallerkner og papkrus var med cirkustema! Så er det jo det hele værd, ikke?

img_8639-1024x683

img_8634-1024x683

img_8636-1024x683

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_19

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind spillet SNAK