5-års fødselsdag med cirkustema

B-menneske? Hvordan gør du det?

Når vi smutter ud af døren kl 7.45 for at smutte i skole (fik jeg sagt vi nærmest er nabo med skolen), så er der så pivkoldt! Hvor blev sommeren af? Synes det er ret tydeligt at efteråret pludselig er over os, når det er mørkt og koldt om morgenen og når jeg begynder at have den der vinter-dvaskhed, når vækkeuret ringer. Jeg er udpræget B-menneske, der fungerer bedst om aftenen – mit energiniveau stiger pludselig kl 22 og jeg er sjældent i seng før efter midnat. Det hjælper ikke ligefrem med efterårets og vinterens mørke morgener, hvor det virker mest naturligt for mig at blive under dynen. Måske 2-3 timer længere. Mindst.

Leonora har aldrig været en pige der har sovet meget og jo ældre Kornelia er blevet jo tidligere vågner hun. Jeg ved ikke, hvordan det dog skal gå fremadrettet med de tidligere morgener. På nuværende tidpunkt er det noget vi prøver at skiftes til, da Martin er et endnu større b-menneske end jeg. Her er et +2 år gammelt billede af Leonora. Jeg har en del billeder, hvor hun sover i mine arme, da jeg nærmest tog et billede hver gang hun sov, fordi det ikke skete så ofte. I hvert fald ikke andre steder end i mine arme.

pige_sover_soevn_sutter_blog_aalborg_mit_barn_sover_ikke_aalborg

Er du B-menneske? Hvad gør du for at komme i seng til ordentligt tid og for at komme ud af sengen om morgenen? Jeg tager imod gode råd med kyshånd, så jeg kan forberede mig lidt til vinteren..

1 kommentar

  • Signr

    Min årsag er for det første at jeg elsker min seng og at ligge i den. Glæder mig nærmest hver aften til jeg kan gå i seng og lukke mine trætte øjne. Det bedste er for mig at ligge i sengen ved 21.30, for så har jeg en 1/2 til at tjekke diverse sociale medier eller læse og sove inden 22.00!! Win-win! Grunden til at jeg går tidligt i seng er:
    1. Fordi jeg ER træt der 2. og jeg lytter til min krop 3. Fungere; er gladere og er bedre menneske efter 7-8 timers søvn 3. Jeg hader og være træt og sur pga for lidt søvn, så har nok bare accepteret konsekvensen af det. Måske overstående sletter ikke er tilfældet for dig….? I så fald vil jeg da bare nyde at jeg ikke behøver så meget søvn for at fungere…! Det misunder jeg.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5-års fødselsdag med cirkustema