B-menneske? Hvordan gør du det?

RAINS konceptbutik i Aalborg

SPONSORERET

Jeg har længe drømt om at få en regnjakke jeg gad have på. En flot regnjakke, som måske mest af alt også bare ligner en rigtig jakke. Derfor blev jeg ellevild, da jeg fik øjnene op for de super fede regnjakker fra RAINS. De er lækre i kvaliteten, der er forskellige modeller – både korte og lange, så du kan finde lige dén der passer bedst til din kropsform og som dækker dit praktiske behov for en regnjakke. Ydermere findes jakkerne i et væld af farver – 9 forskellige, alle ensfarvede, så du kan finde den jakke der passer bedst til dig. Er du modig kan du vælge alt lige fra gul til mint eller er du mere kedelig, som jeg så findes de også i grå, mørkeblå og sort.

Jeg har udset mig følgende tre jakker, som jeg i hvert fald skal have prøvet for at finde den helt rigtige for mig. Måske jeg nupper alle tre, for så er der både en lang model til cykelturen, en kort jakke til den praktiske tur i skoven eller på legepladsen og den fine parka jakke til gåturen med familien. Selvfølgelig kan jeg bruge alle jakker til det hele, specielt den korte tænker jeg er god sammen med et par regnbukser, hvor jeg så vil være dækket helt ind på regntøjsfronten. Hvilket jo egentlig også er på tide, da jeg både er pædagog og har to små børn..

rains_diarydk_blog_regnjakke_aalborg_butik_blog_blogger_aabning

fredag den 28. oktober åbner RAINS deres anden konceptbutik i landet. Den får adresse i Gravensgade i Aalborg og der vil på åbningsdagen kl 14-18 være både forfriskninger og musik. De første 100 besøgende i konceptbutikken på fredag vil få en super lækker RAINS-goodiebag.

Skal du ind og se, hvad butikken har at byde på, så ses vi for jeg skal helt sikkert ind og have prøvet nogle jakker, set på regnbukser og måske også lige tjekke deres lækre tasker ud. Så behøver jeg nemlig ikke bekymre mig om, min computer bliver våd i tasken på de regnfyldte cykelture.

Ses vi på fredag i Gravensgade 8, 9000 Aalborg?

2 kommentarer

 • Louise

  Deres jakker er så lækre! Vidste faktisk ikke, de har bukser og tasker..det må jeg se nærmere på – Tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hej Louise,
   Tusinde tak for din kommentar.
   Ja, de har vildt lækre ting. Jeg skal derind igen for at se om jeg evt kan finde noget lækker til Martin til jul.. Han ønsker sig jo aldrig noget, men en lækker regnjakke kan man jo ikke undvære, når man har små børn.
   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

B-menneske? Hvordan gør du det?