6-års fødselsdag med indianertema

Opdatering af efterårsgarderoben

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg elsker sort. Min garderobe er primært sort og jeg er, på farvefronten, altid klar til efteråret. Jeg har her fundet nogle lækre ting fra ASOS jeg skal have fyldt i mit skab her til efterår og vinter. Måske der også er noget til dig til lidt selvforkælelse eller til ønskesedlen?

diarydk_blog_asos_rabatkode_udsalg_kjole_solbriller_strik_cardigan_sort

#1 En flot sort simpel kjole med halvlange ærmer. Perfekt til efterår og vinter med tykke strømpebukser. Jeg synes den måde er fin til hverdag med mine Angulus Chelsea støvler og til fest med et par hæle og en ekstra halskæde. Inden vejret bliver alt for koldt vil jeg helt sikkert bare bruge en læderjakke og et stort tørklæde, når jeg er udenfor. Den har en lille krave/hals og lukkes bagpå med knapper. Så fin detalje. Den er simpel og meget flot. 350,- HER

#2 Denne fine strikkede cardigan skal helt sikkert lande på en hylde hos mig denne sæson. Jeg mangler virkelig en flot, lys og halvlang cardigan som denne. En smuk grå cardigan til efterår og vinter. 450,- HER

#3 Sort ribstrikket langærmet kjole. Flot kjole med rund hals og fin detalje med at være lidt længere bagpå end foran. Den vil være perfekt til job og hverdagsevents. 380,- HER

#4 Solbriller fra AJ Morgan der vil passer perfekt ind i min garderobe og være et perfekt supplement til mine Ray Ban solbriller og til denne pris kan jeg vist godt klikke den hjem. 120,- HER

diarydk_blog_asos_rabatkode_udsalg_kjole_solbriller_strik_cardigan_sort_blaa

#1 AJ Morgan solbriller i det fineste leopard mønster, som vil være et frisk pust til min sorte garderobe. Endnu et par billige solbriller, som jeg håber lander hjemme hos mig, da de er så fine. 120,- HER

#2 Grå strikket kjole med huller på skuldrene og lange ærmer. Perfekt til tykke strømpebukser. Skal helt sikkert også klikkes hjem. Den er billig og super flot med en fin længde lige over knæet. 300,- HER

#3 Super flot marineblå kjole med flot stribet struktur. Den har halvlange ærmer og jeg elsker blå. Snittet er igen lige over knæet, hvilket jeg godt kan lide. 320,- HER

#4 En klassiker hos mig. Sort, oversized t-shirt kjole med lidt ekstra længde bagpå. Ærmet er lige over albuen og super fin. 220,- HER

En masse lækre ring fra ASOS der helt sikkert vil give min efterårs- og vintergarderobe et løft i den helt rigtige retning.

Fra nu af og til i morgen kl 09:00 kan du købe alle disse ting og meget meget andet på ASOS til -20%. . Det gælder alt på shoppen! Rigtig god shopping.

MAJOR20

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

6-års fødselsdag med indianertema