Abra Havn - morgenmad med Kaptajn Sabeltand og hans besætning

Togtur i Hakkebakkeskoven i Kristiansand Dyrepark

REKLAME

Den ultimativt bedste oplevelse vi har haft indtil videre på denne tur har vi haft i dag. En togtur gennem Hakkebakkeskoven, hvor vi hilste på alle de elskelige figurer fra det fine univers. Vi var alle fire meget optagede, nysgerrige og grinede nærmest hele tiden! Der kan på forhånd bookes billetter til Rejsen gennem Hakkebakkeskoven, så man slipper for den lange kø og dermed kan bruge mere tid rundt i resten af parken.

img_9693

img_9623

img_9631

img_9646

Da vi nåede frem til Peberkagebagerne sad vi pludselig meget tæt på, hvilket blev lidt for meget for Leonora der begyndte at skrige. Hun blev utrolig bange for den ene peberkagebager, da han kom meget meget tæt på mig og var sur – den anden peberkagebager havde nemlig bildt ham ind at jeg godt kunne lide de peberkager med 1 kg peber. Det var en rigtig sjov oplevelse, som Leonora hurtigt kom sig over. Da toget kørte videre var alt glemt. Den “sure” peberkagebager hoppede ned til Leonora og gav hende en fin peberkage. Den blev modtaget med smil, vink og et hej-hej.

img_9668

img_9681

img_9684

Vi var alle blæst fuldstændig omkuld efter denne forestilling og vi hoppede i turistfælde nummer 1 – vi købte et familiebillede af os alle med Hakkebakkeskoven som baggrund. Det må jeg vise jer en anden dag, da det er blevet lagt ned i bilen. Hvis du besøger parken, så LOV mig at du tager en tur rundt med toget her. Det var så sjovt og en enorm stor oplevelse for os alle. Wuaw, hvor var det en fin opsætning! Selvom alt foregik på norsk, så fangede pigerne det og synes det var hylende morsomt (også Leonora!).

Jeg kan selvfølgelig anbefale at få læst diverse historier herfra inden man ankommer. Så bliver det jo meget lettere at genkende Kaptajn Sabeltand/Abra Havn, Hakkebakkeskoven og selvfølgelig Kardemomme By. Jeg har lovet Kornelia at hun gerne må få bogen “Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven“, da hun meget gerne selv vil læse den, når vi kommer hjem. Vi har “Folk og røvere i Kardemomme By” derhjemme, som hun læser for mig.

1 kommentar

  • Altså jeg var der sidste sommer med min kæreste, og mit barnesind var så fascineret. Det er så fin en park.

    – A, 26 år, med 6 årigt indre 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Abra Havn - morgenmad med Kaptajn Sabeltand og hans besætning