Togtur i Hakkebakkeskoven i Kristiansand Dyrepark

Ferie ferie ferie

Vi er hjemme igen fra to af sommerens sommerferier og indtil videre har ferierne været helt fantastiske! Vi har været i Spanien med min svigerfamilie på en 10-dages solferie i et lækkert lejet hus og en 4-dages tur til Norge i Kristiansand Dyrepark. To vidt forskellige rejser, men begge helt vidunderlige og nogle jeg meget gerne vil afsted på igen. Snart.

Der venter nu nogle få ugers arbejde, for mit vedkommende dog afbrudt af 4-dages Nibe Festival, hvor jeg skal blogge, høre musik og nyde stemningen, inden vi skal en dejlig tur til Sverige med min familie og til Frankrig med nogle gode venner. Frankrig afsluttes af nogle dage i Paris for os fire, som jeg også glæder mig ekstremt meget til, da vi har planer om at overraske pigerne med en tur i Disney Land.

 

img_5450

1 kommentar

  • Signe Op.

    Åh, glæd jer til Disneyland! Det er godt nok en del år siden, vi var der – men det ér altså bare et magisk sted. Min mand og jeg var lidt på røven over, hvor meget vi (og ikke kun ungerne) blev grebet af stemningen dernede.
    Og ellers lyder det da virkelig som nogle ret okay ferier, I både har nydt, og har i vente 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Togtur i Hakkebakkeskoven i Kristiansand Dyrepark