Pas til børn

Jeg gjorde det…

Jeg har i dag haft besøg af en sød veninde sammen med hendes to dejlige døtre. Vi har hygget os rigtig meget og vores piger har leget, tegnet, danset, sunget, hoppet i trampolin og alt der imellem. Vi har alle spist frokost og både pigerne og jeg er blevet klippet af Trine. Hun er verdens bedste, sødeste og mest tålmodige frisør. Jeg har fået klippet en ordentlig luns af mit hår! Noget jeg faktisk gerne har ville i et stykke tid, men som jeg ikke har turde før nu. I morges sad jeg så og surfede rundt hos én af mine yndlingsbloggere, som jeg synes har Danmarks flotteste hår. Jeg lod mig stærkt inspirere af én af hendes frisure fra 2015, som jeg (også) synes var mega mega pænt! Der er selvfølgelig langt til hendes smukke frisure, stil og udseende, men jeg er selv allerede super glad for den her længde. Det var simpelthen blevet for grimt, slasket, tungt og kedeligt det gamle laaaange hår og jeg er sikker på jeg får gjort meget mere ved den her kortere udgave.fullsizerender-2

fullsizerender

Kornelia blev som sagt også klippet og når man er så heldig at klipningen foregår hjemme i stuen, så er der masser af tid til at få flettet håret efterfølgende. Kornelia elsker det og jeg synes det er så fedt til hende – må have Trine til at vise mig, hvordan man gør. Sådan cirka 300-400 gange før jeg selv kan gøre det. Selvfølgelig håber Kornelia på at håret sidder fint nok i morgen tidlig til at hun kan få lov til at beholde det, når hun skal afsted i DUS (SFO) og jeg forstår hende virkelig godt!

img_6010

img_6013

img_6015

De to store pige fik ens frisure og har leget sammen hele dagen – de har tegnet en masse og virkelig nydt at være sammen igen. Forresten så skal du smutte ind forbi min søde Trines blog, hvor hun deler ud af tanker, oplevelser, hverdagen og livet med hende to smukke diamanter. Se mere lige HER. God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pas til børn