Rosacea - ansigtspleje og tips til bedre hud

Suspekt på Nibe Festival 2017

I går spillede Suspekt på Nibe Festival for 10. år i træk og jeg stod selvfølgelig tæt på den store scene på Hestepladsen i Skalskoven, sammen med mange tusinde andre, for at fejre Suspekts 10 års jubilæum på Nibe Festival. Det var endnu engang helt fantastisk at opleve dem brænde hele pladsen ned. Suspekt kan noget helt unikt og jeg er hver eneste gang helt blæst bagover af deres evne til at starte en fest blandt publikum – både de unge, de midaldrende og endda de lidt ældre festivalgæster står og synger med på de vulgære tekster fra de frække drenge fra Vestegnen.

Bai-D, Orgie-E og Rune Rask er helt vanvittige på en scene og jeg håber virkelig jeg får fornøjelsen af at opleve dem igen til næste år på Nibe Festival. Hvis ikke du har oplevet Suspekt på en scene, så gør dig selv den tjeneste at få det til at ske – du vil helt sikkert ikke fortryde det!

img_6193

 

img_6187

img_6222

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rosacea - ansigtspleje og tips til bedre hud