Jeg er hovedperson

Personlige indlæg

Jeg er den sidste tid begyndt at skrive en del flere indlæg her på domænet af ret personlig karakter. Faktisk mere personlige end de nogensinde har været og jeg kan faktisk rigtig godt lide det. Kan godt lide at tage fat på nogle af de der lidt tungere emner, da jeg ikke tror jeg er helt alene om dem. Og jeg synes virkelig det er vigtigt at man taler om de svære ting og ikke gemmer dem derhen, hvor de vokser sig store og uoverskuelige.

img_3309

Jeg vil derfor bruge min blog, som er mit talerør ud til jer, på at tage de emner op der betyder noget for mig. Både ting der tidligere har gjort ondt og dem jeg stadig bakser lidt med, men som jeg er helt sikker på jeg ikke er alene med. Jeg synes selv det er oplagt at få talt om de ting jeg læser, hører og ser, hvorfor jeg har besluttet mig for at det er her på bloggen jeg skal starte med at lukke op, da det jo kan være at det hjælper jer. Det håber jeg og jeg kan se at de bliver læst af rigtig mange, så jeg går ud fra I godt kan lide dem.

Skriv meget gerne til mig, hvis der er noget I går og bakser med, så kan det jo være det er et emne jeg tager op på bloggen – glæder mig til at høre fra jer. Ha’ en fortsat rigtig dejlig weekend.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er hovedperson