Personlige indlæg

Jeg skal stå ved mig selv

Jeg er i høj grad styret af andres anerkendelse. Jeg ved det er tåbeligt og meget usundt for mig, så jeg øver mig i at slappe af i at være mig og turde tro på at det er mere end godt nok.

Jeg er defineret af, hvad jeg tror andre forventer af mig.

Jeg skal lære at tillade mig selv at satse hele butikken og fejle – tillade mig selv at være mig! Tillade at andre ser at jeg ikke er fejlfri og ikke mindst selv acceptere at jeg fejler.

Jeg ved at det ikke gælder liv eller død om der er rod i hjemmet, samtidig med at der ikke sker noget ved at jeg ikke altid har overskud til at gøre noget ved det. Det er okay at her roder lidt, at der ikke bliver støvsuget hver eneste dag og at der er tandpastasprøjt på badeværelsesspejlet. Jeg er et menneske. Jeg lever et liv der leves.

Jeg skal ikke leve mit liv som jeg tror livet skal leves. Jeg skal leve mit liv som jeg har lyst. Det er mit liv.

img_3404

Jeg lader op hjemme og har brug for roen hjemme. Når jeg ikke får mulighed for at lade op hjemme, så flyder mit bæger over. Jeg skal derfor være bedre til at sige pyt til rod og tillade mig at slappe af hjemme, selvom der er lidt rod og snavs!

Jeg skal lære at jeg ikke er et resultat er vores hjem, men at vores hjem er et resultat af vores familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Personlige indlæg