Fotojulegaver

2 dages ferie i København

Jeg sidder i flyveren på vej til København og jeg glæder mig helt utroligt meget til at have to dage i København, hvor jeg ikke skal andet end at slappe af, nyde byen og til et virkelig hyggeligt event med Nilens Jord sammen med min svigermor og andre bloggere+en læser. Er sikker på det bliver fantastisk hyggeligt og lærerigt til eventet med de fine produkter fra Nilens Jord. Det eneste minus jeg overhovedet an finde er at jeg (selvfølgelig!) har fået et forkølelsessår. Det kommer ofte, når jeg har for meget om ørerne eller hvis jeg glæder mig til noget – ferie eller lign. Det er helt forfærdenligt, men når det er mit eneste bump på vejen, så går det nok.

cf97b61a-38cd-48d1-a05a-cb5fbb7bada8

91b5861b-c829-483e-95ac-29e362dd08da

Mit hovede har brug for ro, en pause, lidt forkælelse og mig-tid. Der er sket meget hjemme hos os den seneste tid og jeg skal snart til at have fundet styr på en hverdag, rytme, drømme og alt der imellem, men for nu trækker jeg stikket fra det. Det er med god samvittighed jeg sidder her, da jeg ved at alt vasketøjet er ordnet, sengene er redt, opvaskemaskinen er tømt, der er fundet tøj frem til pigerne, Kornelias idrætstaske er pakket og der er nogenlunde ryddet op i hele huset. Det eneste Martin skal sørge for er aftensmad OG hyggetid med pigerne. De skal nyde hinanden, slappe af, danse, synge og grine. Jeg er sikker på de får det skønt alle tre og jeg ser frem til at jeg om et par dage skal vende hjem med overskud til kram, kys og fortællinger om de sidste par dage.

Jeg skal bo hos mine svigerforældre og i aften håber jeg at kunne hive min søde svigerinde med på Sticks’n Sushi, som er ved at være en tradition, når jeg er i København. Mine søde svigerforældre henter mig i lufthavnen og nu vil jeg lige nyde en smuk indflyvning over København.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fotojulegaver